videocamera

 


   Tillbaka>>

Film och video är ett mycket bra verktyg för att presentera Ditt företag eller en produkt.

Det upplevs som mycket spännande och intressant av betraktaren. Video och film har dessutom den stora fördelen att det väcker intresse för Ditt företag och produkter på ett oöverträffat sätt.

För inte alls länge sedan var det knappast möjligt med video på en hemsida, och när det senare blev tekniskt möjligt att visa en video på webben så var det många gånger förknippat med stora kostnader som gjorde det svårt att motivera för mindre och medelstora företag. Mycket har hänt sedan dess. Teknisk utrustning har blivit bättre och dessutom billigare.

I dag är det fullt möjligt att producera video av hög kvalité i hög upplösning för ex. publicering på en hemsida. Dessutom finns många sociala medier som passar utmärkt för att med video marknadsföra sig till små kostnader, till exempel YouTube.

Att bara lägga en video på hemsidan för att det skall vara snyggt ger inga affärer. En bra video ger Dig affärer. Till detta krävs erfarenhet av marknadsföring och att man tänker marknadsföring. Med 35 års erfarenhet av marknadsföring har jag ett bra utgångsläge som aldrig kan kompenseras med teknisk utrustning. Att granska en video för att avgöra om den är bra räcker inte. Om den är bra eller inte visar sig endast på Ditt bankkonto. Allt annat är drömmar.

Jag producerar video av hög kvalité för hemsida eller DVD till rimliga kostnader med modern utrustning.
Företagspresentation, produktpresentation, instruktionsfilm, utbildning m.m.

Du är välkommen att kontakta mig så berättar jag mer hur det går till.